HOME

Welkom op de website van de Dutch Contender Association

Laatste Nieuws

Entry for the Delta Lloyd Open Dutch Championship 2017 is open!

Entry for the Delta Lloyd Open Dutch Championship from 15 to 17 September 2017 is open! 
The Contender Classe will be part of the event for the second time.

Check www.deltalloydonk.org for all the info and to register!!

 

Inschrijving Delta Lloyd Open Dutch Championships geopend

Het Delta Lloyd Open Dutch Championship (DL ODC) vindt dit jaar plaats van 15 tot en met 17 september 2017 in Medemblik. In maar liefst 18 klassen wordt er gestreden om de titels, inclusief een matchrace klasse. Strijd jij ook mee, inschrijven kan vanaf nu!

 

 

De inschrijving voor alle klassen is open gegaan op de website. Dankzij een samenwerking met Sailing.today beheren we alle inschrijvingen online en betalen deelnemers direct online. Uitzondering hierop zijn de matchracers, zij schrijven zich via deze link in. Net als vorig jaar organiseert de DMTRA haar Dutch Match Racing Championship gelijktijdig met het DL ODC. De samenwerking vorig jaar was een succes, een goede reden om dit jaar de krachten opnieuw te bundelen. Dit resulteert in totaal vijf wedstrijdbanen waarvan één baan volledig gereserveerd is voor de DMTRA.

 

De titels
Het evenement wordt, volgens traditie, gevaren in het derde weekend van september. Er wordt een Nederlands Kampioenschap gevaren in de klassen: Finn, Laser Standard, Laser Radial (Men and Women), Yngling, J22 en F18. Het Klasse Kampioenschap wordt gevaren in de 49er, 49erFX(open), 29er, Contender, RS500, Melges24, SB20, Moth, RS:X(8.5) en RS:X(9.5). Tenslotte wordt er nog een Klasse evenement gevaren in de Laser 4.7.

 

Sociaal programma
Zoals ieder jaar is er ook op de wal weer genoeg te doen voor de zeilers. Iedere ochtend is er koffie en thee beschikbaar, de vorig jaar geïntroduceerde hellinghap krijgt een vervolg en zowel vrijdag als zaterdag kan er gegeten worden in de Sailors Home. Het moment om de wedstrijddag nog eens goed te evalueren.

 

Over het Delta Lloyd Open Dutch Championship
De Delta Lloyd Open Dutch Championships zijn in 2002 opgericht om de vele verschillende Nederlandse Kampioenschappen in de Olympische klassen te bundelen. Het is een initiatief van het Watersportverbond en wordt dit jaar georganiseerd door Sportivents. Door de NK’s op deze manier te bundelen krijgt het Nederlandse zeilen zowel nationaal als internationaal goede promotie, Medemblik is hier de ideale locatie voor.

Schrijf je nu hier in