HOME

Welkom op de website van de Dutch Contender Association

Laatste Nieuws

Laag inschrijftarief Delta Lloyd ODC loopt bijna af

Het Delta Lloyd Open Dutch Championship (DL ODC) vindt dit jaar plaats weer plaats in het derde weekend van september (15 tot en met 17) in Medemblik. Dit jaar mogen we maar liefst 15 klassen ontvangen en, evenals het voorgaande jaar, een matchrace klasse. De CONTENDER klasse strijdt dit jaar weer mee, hopelijk zien we jou hier ook aan de start verschijnen. Schrijf je in via deze link!

Early entre fee
Wie zich voor 1 augustus inschrijft en direct betaald, profiteert van korting op het inschrijfgeld. Hiermee bespaar je flink wat euro's die je goed kunt gebruiken in het sociale programma na de wedstrijden.

Programma
Om te beginnen stellen we iedere ochtend koffie en thee beschikbaar. Daarnaast krijgt de vorig jaar geïntroduceerde hellinghap een vervolg. Een kleine snack met wat te drinken voor iedereen die weer aan de wal komt. Dit als opwarmertje voor het eten 's avonds. Zowel vrijdag als zaterdag is er de mogelijkheid een hapje te eten in de Sailors Home, met op zaterdag het traditionele Sailors Dinner! Het moment om de wedstrijddag nog eens goed te evalueren.

 

De titels
Het evenement wordt, volgens traditie, gevaren in het derde weekend van september. Er wordt een Nederlands Kampioenschap gevaren in de klassen: Finn, Laser Standard, Laser Radial (Men and Women), Yngling, J22, RS500, 29er, Contender en F18. Het Klasse Kampioenschap wordt gevaren in de 49er, 49erFX(open), Melges24, SB20 en Moth. Tenslotte wordt er nog een Klasse evenement gevaren in de Laser 4.7.

Meer informatie over het Delta Lloyd ODC vind je op de website..

Vriendelijke groet en tot het derde weekend van september!

Organisatiecomité Delta Lloyd ODC