HOME

Welkom op de website van de Dutch Contender Association

Laatste Nieuws

Spiegelplas wedstrijden 2021

Beste Contenderzeilers,

WSV De Spiegel organiseert speciaal voor ons een ingelaste Spiegelplaswedstrijd op zaterdag 25 en zondag 26 september. Normaal vindt dit plaats in het tweede weekend van oktober maar dit jaar hebben we dan ons uitgestelde ONK. 

 

De eerste start op zaterdag is om 12 uur en de laatste start zal niet later zijn dan 16 uur. We zeilen dan 4 a 5 wedstrijden van 30 tot 45 minuten en er zal snel worden doorgestart. Op zondag starten we om 10:30 uur en is de laatste start niet later dan 15 uur. We kunnen gebruik maken van de douches, de kantine is open en er mag een tentje in de loods worden opgezet. Campers kunnen op een grasveld bij de ingang maar er is geen stroom. Als je hiervan gebruik maakt, kan je dat bij aankomst melden.

 

Schrijf je in door een email te sturen naar wedstrijden(at)contenderzeilen.nl met je zeilnummer en geef aan of je WEL/NIET zaterdagavond mee zou willen eten in de kantine. Maak daarnaast €30 inschrijfgeld over naar IBAN: NL59 INGB 0004343200 t.n.v. penningmeester DCA, onder vermelding van Spiegelplas en zeilnummer. De deelnemerslijst en de NoR staan binnenkort op de DCA site. 

 

En …. vergeet je ook niet op te geven voor het ONK op 8, 9 en 10 oktober in Medemblik: manage2sail.com

 

Met vriendelijke groet,

 

Kees Storm

Wedstrijdsecretaris Dutch Contender Association